Kumpulan Informasi Tentang Benda Kuno Dan Sejarah Masa Lalu

Rabu, 18 November 2020

Kuno Mases Indeksas

Po apskaičiuoti savo kmi jūs taip pat žinote kiek reikia tiek atšerti ar numesti svorio pasiekti normalaus svorio ribas. Taigi pats populiariausias svorio įvertinimo būdas kūno masės indeksas kmi.

Uzor Parcha Vyazanie Uzory Uzory Dlya Vyazaniya

Pradžiai tai išsiaiškinti padės kūno masės indeksas.

Kuno mases indeksas. Kūno masės indeksas ne visai tinka vertinti šių žmonių grupių kūno svorį. Tad apačioje įveskite savo lytį ūgį bei svorį ir pamatysite ką rodo kmi skaičiuoklė. Skaičiuoti kūno masės indeksą reikėtų kūno masę kilogramais padalinti iš ūgio metrais kvadratu.

šis vertinimas yra tik pasinaudoti 20 kad 60 metų amžiaus. Kūno masės indeksas pagalbininkas įvertinant ar jūsų kūno svoris normalus dažnai girdime kalbant apie šiais laikais visuomenėje susiformavusį požiūrį į sveiką organizmą ir normalų kūno svorį. Tai yra normalus kūno masės indeksas kurį reikėtų išlaikyti.

Pastarasis yra skirstomas į 3 nutukimo laipsnius. Kūno masės indekso skaičiuoklė yra puikus įrankis padėsiantis kontroliuoti savo svorį. Kmi yra kūno svorio priemonė pagrįsta asmens svorio ir ūgio.

Galima reikšmė nuo 1 iki 250. Tai rodiklis leidžiantis įvertinti ar žmogaus masė yra normali ar yra antsvoris bei nutukimas ar svorio trūkumas. Kmi nenurodo konkrečios kūno riebalų masės procentinės dalies organizme tačiau pagal specialiai apskaičiuotą kmi indeksą gali padėti nustatyti žmogaus kūno svoris per mažas normalus ar per didelis.

Kūno masės indeksas kmi body mass index bmi. Jis apibrėžiamas kaip kūno svorio padalinta iš kūno aukščio aikštėje. Pranešti apie klaidą.

Kūno masės indeksas kmi tai patikimas kūno riebalų masės indikatorius daugeliui vaikų paauglių bei suaugusiųjų. Kūno masės indeksas kmi tai žmogaus kūno masės ir ūgio kvadrato santykis naudojamas kaip rodiklis kuris padeda įvertinti ar žmogaus kūno masė yra normali ar yra antsvoris arba svorio trūkumas. Augančių vaikų ir paauglių vertinamas pagal fizinės raidos lenteles senyvo amžiaus žmonių kai sunku tiksliai išmatuoti jų ūgį sportininkų kurių labai išvystyti raumenys nėščių moterų.

šis svorio indeksas padeda įvertinti mitybos būklę svorio nepakankamumą antsvorį nutukimo laipsnį o taip pat su tai susijusių lėtinių ligų rizikos laipsnį. Be to kūno masės indekso skaičiavimas išties nėra labai sudėtingas tai ūgio ir svorio santykis kuris padeda įvertinti žmogaus svorį kuris gali būti per mažas normalus ir per didelis. Pavyzdžiui jei jūsų svoris yra 60 kilogramų o ūgis 1 75 tai jūsų kmi bus 60 1 75 1 75 19 6.

Galima reikšmė nuo 1 iki 400.


0 komentar:

Posting Komentar